Pasar al contenido principal

Naix Castelló és verd, una nova marca corporativa de Transició Ecològica

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló impulsa una imatge corporativa, amb nous dissenys, perfil de xarxes socials i una web amb el nom Castelló és verd, per a avançar cap a una ciutat més sostenible que cuide el seu entorn natural i ajude a reactivar l'agricultura.

La nova marca s'ha estrenat en el marc de la jornada participativa oberta celebrada aquest dimarts per a definir el Pla d'Acció pel Clima i l'Energia 2030. Ha sigut desenvolupada amb la col·laboració de la cooperativa Mineral Gràfics. “Reforça un projecte que interpel·la a tots els elements de la ciutat amb la transició ecològica com a fil conductor, que situa la reactivació agrària com l'articulació d'un projecte de ciutat transformador”, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El nou disseny acosta una imatge urbana/tecnològica/moderna a allò rural, intentant crear ponts entre una estètica avantguardista i el tradicional.

La nova marca de Castelló és verd contempla una nova web castelloesverd.es i perfils de xarxes socials en facebook (@castelloesverd), Twitter (@castelloesverd) i Instagram (@castellóésverd). Recollirà totes les propostes i polítiques que posen en valor l'activitat agroalimentària local i respectuosa amb el medi ambient, el paisatge agrari i rural del cinturó verd, la conservació de l'entorn natural i, en definitiva, totes les iniciatives que caminen cap a la transició ecològica.

La Regidoria té en marxa el Pla de Reactivació Agrària, que té l'objectiu d'impulsar del sector primari amb formes de producció agroecològica i canals curts de comercialització. .