Pasar al contenido principal

Mercavalència signa el seu II Pla d'Igualtat que estarà vigent fins a 2026

El comité d'igualtat de Mercavalència ha signat el II Pla d'Igualtat de l'empresa que estarà en vigor fins a 2026. Representants de l'empresa i dels treballadors i treballadores han elaborat este pla aportant iniciatives i mesures que contribuïsquen a eliminar i previndre la discriminació per qüestió de sexe.  

Després del diagnòstic inicial i l'auditoria salarial es van treballar punts rellevants sobre els quals s'han consensuat mesures a posar en pràctica relacionades amb l'accés a l'ocupació, conciliació de vida laboral, personal i familiar, classificació professional, Infrarepresentació femenina, prevenció d'assetjament, promoció, retribució, salut laboral i comunicació i llenguatge no sexista.

El pla s'ha aprovat per unanimitat amb el suport de representants de l'empresa i dels treballadors i treballadores. Este II Pla ve a substituir i reforçar l'anterior document i compta amb el suport del consell d'administració de Mercavalència.

Mercavalència reforça així el seu ferm compromís amb l'eliminació de qualsevol discriminació directa o indirecta per raó de sexe contribuint així a la consecució del ODS 5: Igualtat de gènere. Les mesures concretes i valorables seran revisades i avaluades pel propi Comité d'Igualtat de Mercavalència, encarregat del seu seguiment.

Per a Carlos Galiana, president de Mercavaléncia: “este pla és el resultat d'un treball conjunt per part dels treballadors i treballadores de Mercavalència que es doten a si mateixos d'eines per a aconseguir la plena igualtat. En este sentit tot avanç contribueix al bé de la societat”.