Pasar al contenido principal

Castelló reprén aquest diumenge la festivitat dels agricultors en l'ermita de Sant Isidre

L'Ajuntament de Castelló col·labora al costat de la cooperativa agrària de Sant Isidre en l'organització de la festivitat de Sant Isidre, patró dels agricultors. L'activitat es reprén després de suspendre's durant els anys de pandèmia. Serà aquest diumenge 15 de maig a partir de les 10.30 hores en l'ermita de la partida Sensal. Participen les Regidories d'Ermites i Transició Ecològica.

“Celebrem la recuperació de la festivitat després dels anys de pandèmia. Serà un bon dia per a posar en valor i dignificar el treball de les nostres productores i productors”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

"L'ermita de Sant Isidre i els seus voltants acollirà diumenge que ve la celebració de Sant Isidre, recuperant així la festa després de dos anys de pandèmia i rendint tribut als agricultors, que tant de treball fan per mantindre els horts dels quals ens proveïm", ha assegurat la regidora d'Ermites, Pilar Escuder. "Enguany serà especial també perquè l'Ajuntament acaba de formalitzar que assumeix la conservació, el manteniment i la cura de l'ermita", ha indicat la regidora.

Entre altres actes, la festivitat comptarà amb una benedicció de camps, una missa, un porrat popular i una actuació del grup de música tradicional de Vora Sèquia. S'habilitaran autobusos a les 9.30 hores el diumenge des de la plaça María Agustina. El seu retorn tindrà lloc una vegada finalitzat l'acte.