Pasar al contenido principal

Repartiment de Spinosad per a varietats extraprimerenques de cítrics i caqui dins de la campanya per al control de Ceratitis 2020

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica facilitarà als agricultors el producte necessari per a una aplicació per procediments terrestres a les varietats extraprimerenques de cítrics (Marisol, Clausellina, Clemenrubí (Pri-23), Basol, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Loretina, Beatriz, Clemenpons, Esbal, Oroval, Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Iwasaki, Primosole, Okitsu, Clemensoon, Clemenclara, Orogros, Cultifort, Oct488, Nero, Capola i Clemenval) i per a caqui, sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.

Es repartirà el producte Spinosad 0,024% (CB) P/V en formulació d’esquer a raó d'1 l/ha per a la realització de tractaments terrestres d’esquer, tant per a produccions reconegudes com ecològiques com per a convencionals, en funció de les existències.

Per a donar la major publicitat i distribuïr els productes entre els agricultors, se'ls informa que l'Ajuntament, Cooperativa o S.A.T. interessada podrà col·laborar sol·licitant aquest producte mitjançant ESCRIT dirigit al Servei de Sanitat Vegetal.

Es realitzarà la petició del producte adjuntant un llistat dels agricultors que puguen i desitgen acollir-se a aquestes ajudes indicant; cognoms i nom de l'agricultor, DNI, terme municipal en el qual es troba l'explotació, núm. de polígon i parcel·la, superfície, edat de la plantació i varietat (emplenar arxiu adjunt). A més, s'aportarà la documentació justificativa requerida per la Conselleria, en cada cas. Cada sol·licitud haurà d'agrupar una superfície mínima de 5 hectàrees.

En compliment del RD1311/2012, només podran subministrar-se productes fitosanitaris per a ús professional a titulars del carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris. En el cas que el lliurament es realitze a nom d'una persona jurídica o del titular d'una explotació, qui reba el producte haurà d'acreditar que posseeix autorització o poder d'aquesta persona o titular d'explotació per a actuar i efectuar la recepció en el seu nom.

La documentació sol·licitada haurà de remetre's abans del dia 17 de juliol per correu electrònic.

PROVINCIA VALÈNCIA
Servei de Sanitat Vegetal – Silla
46.460 SILLA (VALENCIA)
Amparo Renovell 680 27 73 44
mrenovel@tragsa.es

PROVINCIES CASTELLÓ I ALACANT
Servei de Sanitat Vegetal – Almassora
12.550 ALMASSORA (CASTELLÓN)
Gloria Fresquet 659 490 341
gfresque@tragsa.es