Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Vinaròs ajorna la fira Agromoció que se celebrava a finals d'abril

L'Ajuntament de Vinaròs ha decidit ajornar la Fira Agrícola d'Agromoció que s'havia de celebrar el cap de setmana del 25 al 26 d'abril i proposarà una nova data més avant. Cal destacar que es tracta d'una cita molt important que cada any aconsegueix l'assistència de milers de persones d'arreu de la comarca.

La regidora de Desenvolupament Local i Cultura, Anna Fibla, ha destacat que "es tracta d'una decisió molt difícil, però necessària per tal de garantir la salut de les persones". Pel que fa a la nova data, ha indicat que de moment no s'ha fixat cap i resten a l'espera de veure com evoluciona la situació actual per a poder definir uns dies concrets.

Fibla ha insistit que es tracta d'una fira molt important, no només per al municipi, sinó també per a la resta de la comarca perquè són moltes les persones d'arreu del territori que participen per donar a conèixer els seus productes agroalimentaris durant la celebració d'Agromoció. 

Per acabar ha remarcat que es buscaran altres dates, que s'anunciaran amb suficient antelació, perquè veïns, visitants i paradistes puguen participar en aquesta fira.