Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Castelló involucra a més de 40 persones en la jornada de voluntariat a la platja del Serradal pel Dia Marítim Mundial

Més de 40 persones han participat en la jornada de voluntariat ambiental organitzada per la Regidoria de Transició Ecològica aquest cap de setmana a la platja del Serradal el marc del Dia Marítim Mundial. La iniciativa s'ha desenvolupat dins de la campanya Celebrem amb la Natura i ha promogut la recollida d'un quilo de residus i la solta a la mar d'una tortuga.

El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, ha destacat la recepció de la iniciativa i ha subratllat que el seu objectiu ha sigut el de “conscienciar sobre la importància de cuidar el nostre litoral per a fer front al canvi climàtic, així com conéixer la rica biodiversitat de la microreserva de flora de la platja del Serradal”.

L'activitat també ha comptat amb un estudi de la platja i la restauració ecològica que s'impulsa en el cordó dunar de la microreserva del Serradal.

Celebrem amb la Natura ha programat la pròxima iniciativa el 8 d'octubre en el Molí la Font un taller de caixes niu amb motiu del Dia Mundial de les Aus. Les persones interessades es poden inscriure en info@naturacastello.es

Transició Ecològica impulsa, amb l'assistència de Itinerantur, Celebrem amb la Natura per a donar a conéixer entre la ciutadania les zones verdes i paratges del terme municipal aprofitant la celebració de dies internacionals vinculats al medi ambient. Contempla rutes, tallers, jornades de neteja o jocs.