Pasar al contenido principal

La Vall d'Uixó modernitzarà els seus regadius amb un projecte de la SEIASA per valor de 2,97 milions

El president de la SEIASA, Francisco Rodríguez Mulero, ha mantingut hui una primera reunió tècnica amb representants de la Comunitat General de Regants de la Vall d'Uixó en relació amb la modernització de regadius prevista pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). L'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, i el regidor d'Agricultura, Fernando Daròs, també han assistit a esta trobada de treball.

En este cas, l'actuació, sota el títol “Projecte per a la millora de la gestió i de la qualitat de les aigües regenerades en la Comunitat de Regants de la Vall d'Uixó (Castelló)”, compta amb un pressupost de 2.979.660,00 euros.

Esta actuació a través de SEIASA està en el marc del "Conveni entre el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i la Societat Mercantil Estatal d'Infraestructures Agràries, S.A.", en relació amb les obres de modernització de regadius del "Pla per a la millora de l'eficiència i la sostenibilitat en regadius” inclòs en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola. Fase I", signat el passat 25 de juny.

 Amb esta trobada, celebrada a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Rodríguez Mulero tanca una ronda de reunions tècniques iniciades amb les Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana per a la posada en marxa de les obres promogudes pel MAPA a través de SEIASA amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) posat en marxa pel Govern d'Espanya.