Pasar al contenido principal

La Fireta del Camp d'Elx avança les dates de celebració i amplia el nombre d'expositors

La Fireta del Camp d’Elx avança la seua celebració als dies 14, 15 i 16 d’octubre i amplia el nombre d’expositors. Així ho ha anunciat el regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, que ha recordat que inicialment la cita estava prevista del 21 al 23. Això sí, ha destacat que els horaris i la ubicació al Passeig de l’Estació es mantenen, i que la decisió s’ha pres conjuntament amb la concessionària i les entitats participants.

Tal com ha explicat Sànchez, s’està treballant per a intentar aconseguir la trentena d’estands, deu més respecte a l’any anterior, amb la incorporació ja confirmada d’ACD La Foia i Baia Jovens, que realitzaran tallers durant el setmana, o del Rural Film Fest per a promocionar-lo i preparar l’edició de 2023. A més, s’estan mantenint converses amb la Conselleria d’Agricultura per a facilitar la presència de les denominacions d’origen i també amb el Comité d’Agricultura Ecològica.

“Es tracta que la Fireta incremente la xifra d’expositors i d’associacions participants. I si podem incorporar la Conselleria amb les denominacions d’origen, millor que millor”, ha assenyalat l’edil.