Pasar al contenido principal

Prop de 20.000 visites certifiquen l'èxit del primer Festival Gastronòmic de la Diputació de Castelló celebrat a Benicarló

Prop de 20.000 persones van visitar entre divendres passat i ahir diumenge l'I Festival Gastronòmic ‘Castelló Ruta de Sabor’ celebrat a Benicarló en un entorn verd contigu a la mar, la qual cosa en en opinió del president de la Diputació, José Martí, ha suposat «un èxit indiscutible». Una experiència que «necessàriament la província haurà de repetir en 2023 i anys esdevenidors perquè ha suposat un gran aparador per a la gastronomia de Castelló, els seus productes exquisits i els restauradors de la terra». En la seua opinió, resulta «una evidència que el nivell del sector ha millorat molt en els últims anys» i que «la província de Castelló cada vegada està més ben situada en els circuits del turisme gastronòmic».

El president ha destacat que el flux d'assistents va ser constant durant tot el cap de setmana, encara que es va incrementar de manera considerable a les hores dels menjars. El dirigent provincial ha felicitat la diputada de Turisme, Virginia Martí, i a tot el seu equip del Patronat Provincial pels «molt bons resultats aconseguits» i per «l'encert en l'elecció de l'entorn i de les dates, en celebrar-se en una època de l'any ideal per a gaudir a l'aire lliure».

Segons ha referit, «es va preparar una programació molt atractiva, que ha tingut una gran acceptació del públic, tant en els actes purament culinaris com en les actuacions musicals». Lògicament, com calia esperar, les que més van captar l'atenció del públic van ser les demostracions realitzades per les estreles Michelin que van participar en l'esdeveniment.

El president de la Diputació ha finalitzat dient que «la nostra província té la capacitat de captivar als qui ens visiten a base de sensacions, com les que generen la gastronomia i els productes de Castelló, afegint per a finalitzar que «quan viatges t'adones que millor que a la nostra província, no es menja en cap altra part».