Pasar al contenido principal

Més de 500 persones participen en les VI Jornades d'Educació Ambiental que se celebren fins al dissabte a Castelló

Més de 500 persones participen en les VI Jornades d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, que se celebren des de hui i fins a l'1 d'octubre a la Universitat Jaume I de Castelló.

Aquestes jornades, organitzades per la conselleria de Transició Ecològica, a través del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), tenen com a lema “Actuar des de l'esperança”, i compten amb la presència de professionals de diversos sectors.

La directora general de Canvi Climàtic, Celsa Monros, ha explicat que les sessions “debaten sobre el paper que juga l'educació ambiental en la promoció d'una ciutadania conscient, activa i compromesa en la transformació cap a un model de societat sostenible, però també just i inclusiu”.

L'objectiu és compartir diferents iniciatives d'actuació, en el context actual d'emergència climàtica, i conéixer altres experiències transformadores en marxa entorn de quatre dels eixos que travessen l'educació ambiental: món rural, transició energètica, residus i espais de ciutadania.

Les jornades inclouen quatre conferències i 12 taules redones sobre diversos vessants de l'educació ambiental. La intenció d'aquesta sisena edició, que està oberta a tota la societat, és la de proporcionar un lloc de trobada de totes les persones vinculades a l'educació ambiental: professionals, equipaments, empreses i docents.

Amb aquesta motivació, el CEACV cerca un impuls en els pròxims anys del paper atorgat a la Guia d'Acció per a l'Educació Ambiental (EAR) en l'articulació de propostes que es materialitzen en el nostre àmbit territorial.