Pasar al contenido principal

Inaugurada a Castelló la I Fira de la Província 'Castelló Ruta de Sabor'

Hui s'ha inaugurat a la plaça de les Aules de Castelló la primera Fira de la Província ‘Castelló Ruta de Sabor’, que romandrà oberta fins al diumenge 16 de maig per a promocionar els productes de dotze empreses de les comarques castellonenques adherides a aquesta marca. El president de la Diputació castellonenca, José Martí; la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han inaugurat la Fira que és un dels actes programats per la Diputació de Castelló amb motiu de la celebració del Dia de la Província, que es commemorarà el pròxim diumenge amb un acte solemne en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

José Martí ha destacat ‘’la qualitat dels nostres productes’’ i ha agraït a les empreses adherides ‘’el treball i l'esforç que realitzen per posar en valor els productes del nostre territori’’. També ha animat a la ciutadania a acudir a la fira "per a gaudir del molt i bo que s'elabora en aquesta terra".

La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha explicat que "el nostre objectiu és que tota la ciutadania puga conéixer, comprar i gaudir els exquisits productes que tenim en la nostra terra’’. A més, ha convidat a la població a ‘’gaudir dels showcookings programats’’. Per part seua, el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha volgut destacar els passos que està donant la marca Castelló Ruta de Sabor per a millorar la qualitat dels seus productes i aconseguir que resulten més competitius i introduïsquen paràmetres de valor afegit.

La inauguració ha comptat també amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, així com els diputats de l'equip de govern Ruth Sanz, Ignasi Garcia i Pau Ferrando. Al costat d'ells, Eva Redondo, directora territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló, i el diputat autonòmic Carlos Laguna.

Per a garantir la salut i seguretat de les persones, la Diputació aplica un estricte protocol de seguretat que contempla la separació de casetes, el control de temperatura i la col·locació de dispensaris amb gel hidroalcohòlic. A causa de l'emergència sanitària en la qual ens trobem, no es permet la degustació de productes alimentaris per al públic.

Les empreses participants són D’Armela, Fruits de la terra, Martí Roca Ecològic, Nature Tasty, Tot de Poble, Tomata de Penjar, Palància Sabors de Vida, Olis Cuquello, Croquellanas, Celler Mes de Rander, Belluga Gurmet i Bolíssim.