Pasar al contenido principal

Fernando Navarro anima a avançar en transició ecològica per a caminar cap a societats més sostenibles i humanes i frenar la degradació ambiental

El regidor de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha participat en la conferència de Yayo Herrero, referent de l'ecologia política, organitzada per l'ONG Pankara Ecoglobal, i ha animat a avançar en transició ecològica per a caminar cap a societats més sostenibles, humanes i cuidadores i frenar la degradació ambiental.

La Regidoria de Transició Ecològica ha col·laborat en l'acte, que va abordar de la mà de Yayo Herrero el “ecofeminisme; una història protagonitzada per les dones i la defensa de la terra”. Es va emportar acabe en la sala d'actes del Grau de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I.

Forma part del projecte “Cuidant el Present, Sembrant el Futur. Del Global al Local”, promogut per Pankara Ecoglobal, amb finançament de l'Ajuntament de Castelló i en col·laboració amb el Màster de La Paz de la Universitat Jaume I.

.