Pasar al contenido principal

El president José Martí aplaudeix l'esforç d'empreses i productors gastroturístics de Castelló després de rebre el premi de Turisme CV

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha recollit aquest matí al Palau de la Generalitat de mans del cap del Consell, Ximo Puig, el guardó que acredita ‘Castelló Ruta de Sabor’ com un dels grans projectes turístics de la Comunitat Valenciana. El premi, atorgat per Turisme CV, ha valorat l’aposta de la marca per la innovació en el camp del màrqueting i la comunicació.

José Martí, que ha estat acompanyat per la diputada de Turisme, Virginia Martí, ha rebut «amb molta satisfacció» el premi, que atribueix tant a l’equip gestor, «per portar el risc al límit sempre i llançar a terme accions de promoció i comunicació turístiques noves i singulars», com a les empreses. «No m’oblide de totes les empreses que cada dia treballen per a oferir a la població el producte de millor qualitat i que donen el total sentit a aquesta iniciativa que busca promocionar Castelló com a destí gastroturístic».

Cal destacar que els premis Turisme CV distingeixen persones, entitats i institucions que, durant tot un any, han destacar per la seua labor a favor del turisme a la Comunitat Valenciana i que, en l’actual context, hagen contribuït a la recuperació de l’activitat en plena pandèmia de Covid-19.

La diputada Virginia Martí, per la seua banda, ha manifestat que el premi suposa «un recolzament a les polítiques que des de la Diputació, i més en especial des del Patronat de Turisme, estem desenvolupant per a oferir un producte turístic atractiu a nivell nacional i internacional».

Tres premis per la província

El president ha celebrat des de València que, de les cinc categories premiades, tres hagen recaigut en projectes de la província de Castelló. És el cas del Parc Cultural de la Valltorta-Gasulla, distingida en la modalitat de turisme sostenible per la seua contribució al creixement econòmic, la generació d’ocupació i la protecció del medi ambient. Igualment s’ha premiat la Cooperativa de Viver per desenvolupar projectes d’investigació que comporten un increment de la competitivitat del sector turístic valencià. «Som una terra de gran enginy i talent, com ho acredita la decisió del jurat. Tenim projectes i tenim un futur brillant assegurats», ha finalitzat.