Pasar al contenido principal

Diputació de València col·laborarà amb Fademur en diferents projectes de les dones en el medi rural

La diputada d'Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, ha mantingut una trobada amb la presidenta de FADEMUR (Federació d'Associacions de Dones Rurals), Regina Campos, en la qual s'han abordat diversos assumptes relacionats amb el paper que juga la dona en el medi rural.

Un dels punts de col·laboració s'ha centrat en la cerca de referents rurals femenins, amb l'objectiu de traure a la llum a dones que, gràcies al seu caràcter emprenedor, puguen servir d'exemple, especialment a les més joves. “Apostem clarament pel projecte de visibilitzar a estes persones, perquè la dona és fonamental a l'hora d'evitar el despoblament”, sosté la diputada d'Igualtat.

La formació de les dones rurals en el model cooperatiu ha sigut un altre dels temes en els quals s'ha posat l'accent durant la reunió. “És necessari donar a conéixer el model d'economia cooperativa, ja que suposa una oportunitat perquè moltes dones isquen de la situació de desocupació”, ha comentat Regina Campos. Un altre dels assumptes tractats en la trobada ha sigut el desenvolupament formatiu en noves tecnologies.