Pasar al contenido principal

Castelló implica la ciutadania en models agraris sostenibles i hàbits saludables en el Dia Mundial de l'Alimentació

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha implicat aquest diumenge a la ciutadania en la importància de promoure models agroalimentaris sostenibles i hàbits saludables per a fer front al canvi climàtic i millorar la qualitat de vida. Així, ha desenvolupat un taller en l'hort urbà de Mes d’en Riera en el marc de la campanya Celebrem amb la Natura.

La regidoria que dirigeix Fernando Navarro, amb l'assistència de l'empresa Itinerantur, ha posat en valor pel Dia Mundial de l'Alimentació la necessitat d'avançar cap a sistemes més justos per a ajudar a reactivar al sector primari amb formes de producció agroecològiques i canals curts de comercialització, garantir la sobirania alimentària, impulsar una alimentació més saludable i reduir l'impacte ambiental.

Els participants han assistit a una jornada pràctica on han rebut aprenentatges per al cultiu i sobre un consum responsable.

Les persones interessades en les pròximes activitats de Celebrem amb la Natura es poden informar en el web naturacastello.es.