Pasar al contenido principal

Sant Jordi demana a la Diputació de Castelló que aposte pel turisme rural i de golf per a dinamitzar l'interior

L'alcalde de Sant Jordi va posar ahir en valor el treball que està realitzant l'Ajuntament per a millorar les oportunitats dels seus veïns i va reclamar a la Diputació una aposta ferma tant pel turisme rural i de golf, com per una millora de les carreteres i accessos al municipi per a dinamitzar l'economia tant del poble com de la comarca.

Així li ho va traslladar ahir Iván Sánchez Cifre al president de la Diputació de Castelló, José Martí, durant la trobada d'alcaldes i alcaldesses del Baix Maestrat que es va celebrar en Alcalà. “És necessari que es visibilitze ja una aposta forta a Sant Jordi pel turisme tant rural com esportiu, especialment de Golf. És fonamental per a atraure tant a turistes com inversors, que al final són els que generen oportunitats i llocs de treball”, va explicar l'alcalde de Sant Jordi en la seua intervenció.

Iván Sánchez, a més, va posar l'accent principalment en “la millora de la carretera d'accés al municipi, sobretot pel que fa al pas inferior de la N-232. El diputat de Carreteres, Santi Pérez va acceptar la necessitat de consensuar un pla d'acció de carreteres a llarg termini per a saber dates exactes d'actuacions per municipis i que puguem coordinar-ho millor”.

Cal recordar que l'alcalde de Sant Jordi va estar aquest estiu mostrant al president de la Diputació les instal·lacions de Panoràmica i ja va reivindicar la necessitat de millorar la carretera d'accés a la urbanització, que en aquests moments és un dels motors tant d'atracció de turisme, com d'ocupació, a la comarca.

I és que el turisme esportiu, i concretament el turisme de golf, és fonamental per a millorar les oportunitats a Sant Jordi. Panoràmica Golf és una infraestructura importantíssima que està atraient mirades d'inversors, d'empresaris i d'una mena de turista molt interessant, ja que es tracta d'un turista de perfil internacional amb un nivell adquisitiu mig-alt, consumidor d'altres productes dels pobles de l'interior, com són els culturals, gastronòmics…