Pasar al contenido principal

L’Ajuntament de Vinaròs repara els camins rurals afectats per les fortes precipitacions de setembre

La Regidoria d’Obres i Serveis de l'Ajuntament de Vinaròs, encapçalada per Jordi Català, ha treballat en els darrers mesos de forma intensa per a reparar els danys que van ocasionar les pluges torrencials del passat mes de setembre. En total s’han resolt 54 incidències en camins rurals que van quedar malmesos per les precipitacions i dificultaven el pas per als veïns i llauradors que volien accedir a les seues finques.

El regidor Català ha indicat que les “feines s’han realitzat amb els mitjans propis de la Brigada Municipal i també amb la maquinària cedida per part del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló”. En aquest sentit, agraïa la bona disposició de la institució per atendre amb celeritat la demanda d’ajuda per a reparar els camins rurals.

D’altra banda, Català ha destacat que per part de l’Ajuntament s’ha destinat una partida de 45.000€ per a la contractació d’empreses externes, amb maquinària especialitzada, que ha permès atendre amb celeritat les 54 incidències registrades en els camins rurals.