Pasar al contenido principal

La Pobla de Vallbona celebra al llarg d'esta setmana la I edició de la Fira de la Ceba

La Pobla de Vallbona (Camp de Túria) celebra al llarg d'esta setmana la primera Fira de la Ceba on hi preparats molts actes fins el pròxim dissabte que serà el dia gran.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat aquest dilluns a l'acte de presentació de la ‘I Fira de la Ceba’, amb la qual es vol potenciar la imatge turística del municipi.

En aquest context, el president de Turisme ha agraït a l'Ajuntament la posada en marxa d'aquesta iniciativa, vinculada a la gastronomia local, que fomentarà el flux de visitants al destí. A més, ha volgut avançar la voluntat de la Pobla de Vallbona per adherir-se a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana ‘L´Exquisit Mediterrani’, que compta ja amb més de 100 entitats i destinacions turístiques que fomenten el turisme gastronòmic en la Comunitat Valenciana.

Després de la presentació, Francesc Colomer ha col·laborat a més, en el repartiment entre els clients del mercat municipal, de la borsa amb el programa d'activitats de la Fira de Ceba.

Consulta tot el programa ací: https://bit.ly/3uo6aPH

DIMECRES 6 DE JULIOL

Exposició i conferència “La Pobla i la Ceba”

Degustació de plats exclusius de ceba

19 h a la Casa Gran

DIJOUS 7 DE JULIOL

Dia del Folklore valencià

Albades de ceba acompanyades de danses, dolçainers i tabaleters

19.30 h a la Porta de l’Ajuntament

DISSABTE 9 DE JULIOL

DIA DE LA CEBA

Degustacions, exposicions, conferències, cercaviles, paella gegant i molt més.

Des de les 10.30 h al Parc i la Coberta del Mercat