Pasar al contenido principal

La Niuada programa un cicle de tallers per ajudar a crear empreses socials al món rural

La Niuada, el centre d'emprenedoria social del Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l'Ocupació de la Plana Alta Nord ofereix una sèrie de tallers sobre emprenedoria social a Benlloc. Aquestes formacions serviran per a guiar a emprenedors en la creació de negocis que aporten solucions als problemes socials i mediambientals del territori i alhora generen beneficis econòmics.

Els tallers van començar el passat dimarts 4 de maig amb el taller "Emprendre amb impacte positiu: objectius i creació de valor". Aquest mateix taller es tornarà a impartir el pròxim 11 de maig perquè totes i tots els emprenedors puguen tenir una formació més individualitzada i guardar les mesures sanitàries establertes. Durant aquest mateix mes també s'impartirà el dijous 13 les xerrades d'empreses sostenibles com Mar de Fulles i Mar de Boires, i el taller "L’empresa social: idea i model de negoci" els dimarts 18 i 25 de maig.

Aquest cicle de tallers tindrà una duració aproximada de sis mesos i comptarà també amb cursos i jornades sobre temàtiques com màrqueting, viabilitat econòmica, finances alternatives o recursos humans. Totes aquestes activitats són de caràcter públic i subvencionades per Labora. Els interessats poden trobar més informació en la pàgina web de La Niuada.

Des del Pacte Plana Alta Nord volen crear un territori referent en l’economia social que genere ocupació en els pobles i que puga servir d'exemple per a la resta de regions en el camí cap a la millora del medi ambient i de la societat.