Pasar al contenido principal

La campanya Celebrem amb la Natura realça els valors ambientals de la Marjaleria de Castelló amb un passeig interpretatiu

La campanya d'educació ambiental Celebrem amb la Natura va dur a terme aquest dissabte un passeig interpretatiu en la Marjaleria de Castelló. La iniciativa, que va ser organitzada per la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló al costat de l'empresa Itinerantur, va mostrar la riquesa ambiental de l'ecosistema d'aiguamoll.

La ruta es va desenvolupar amb motiu del Dia Mundial dels Aiguamolls. Els participants van comptar amb explicacions de l'organització i van descobrir el paisatge i la biodiversitat d'un dels principals pulmons verds del terme municipal. El recorregut es va iniciar al parc Meridià i va continuar pel camí de la Donació, el camí la Fileta, camí la Plana, camí Bomboí i camí Cadernera, vorejant les séquies de la Fileta i Entrilles.

La regidoria que dirigeix Fernando Navarro ha programat enguany en Celebrem amb la Natura 18 activitats en diferents paratges de la ciutat que se celebren coincidint amb efemèrides ambientals. La pròxima cita serà el 6 de març pel Dia Mundial de la Vida Silvestre. Les persones interessades poden obtindre informació i inscriure's en naturacastello.es .