Pasar al contenido principal

El programa Comença a Exportar reprèn les sessions de formació en juny de manera telemàtica

El programa Comença a Exportar, organitzat per les cambres de Comerç i Ivace Internacional, ha reprès les sessions de manera telemàtica el mes de juny davant les restriccions imposades per l'estat d'alarma i les mesures de prevenció davant la Covid19.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que "en l'actual escenari estem adaptant els nostres programes i serveis per a mantindre el suport a les empreses valencianes que volen començar a exportar".

El programa Comença a Exportar, desenvolupat en el marc d'actuacions conjuntes incloses en el GlobalCV entre Ivace i les Cambres de Comerç, és un programa que persegueix portar el coneixement i formació sobre l'inici de l'activitat exportadora a tots els municipis de la Comunitat. "Un programa en els tallers del qual van participar 257 empreses valencianes durant l'any 2019", ha indicat Parra.

"L'any passat vam celebrar un total de 20 jornades, amb els seus respectius tallers, en diferents localitats de la Comunitat i en col·laboració amb els Ajuntaments, en els quals ens recolzem per a arribar a un major nombre d'empreses", ha assenyalat.

Per al present exercici ja s'han programat 11 jornades de presentació i més de 50 tallers. Els primers seran de manera telemàtica i altres de manera presencial depenent de l'evolució de la situació. "Estem preparats per a oferir la millor atenció a les empreses", ha indicat.

El programa Comença a Exportar és gratuït per a les empreses i està cofinançat al 50 % per la Generalitat i la resta per les cambres de Comerç amb l'aportació de Feder.

Balanç programa en 2019

Durant 2019, Ivace Internacional i les Cambres de Comerç van celebrar jornades i tallers del programa Comença a Exportar en 13 localitats.

Un total de 257 empreses de la Comunitat van participar en els tallers celebrats a València, Gandia, Alacant, Alzira, Algemesí, Guardamar del Segura, Novelda, Ontinyent, Alcoi, Elx, Benicarló, Paterna, Requena - Utiel, Moncada, La Vall d'Uixó, Alzira i Novelda.