Pasar al contenido principal

Castelló realitzarà una ruta al Tossal Gros aquest diumenge per a celebrar el Dia Mundial de les Muntanyes

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat per a l'onze de desembre una ruta de senderisme al paratge del Tossal Gros amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes. L'activitat s'enquadra en la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura. Les persones interessades a participar s'han d'inscriure en info@itinerantur.com

“Aquest diumenge concloem la campanya d'aquest any de Celebrem amb la Natura destacant els valors ecològics del nostre entorn natural i conscienciant sobre la importància de cuidar els nostres ecosistemes”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La ruta al Tossal Gros serà un recorregut circular interpretatiu. L'organització explicarà i realçarà els diversos paisatges que es podran observar durant l'activitat. Es durà a terme des de les 10.30 a les 13.30 hores.

La Regidoria de Transició Ecològica ha impulsat aquest any 18 activitats dins de Celebrem amb la Natura, una campanya que programa tallers, rutes o jornades aprofitant la celebració de dies especials vinculats al medi ambient. El departament de Fernando Navarro, amb l'assistència externa de Itinerantur, ha aprofundit en el coneixement del terme municipal, la importància de la seua conservació i ha promogut hàbits sostenibles que milloren la qualitat de vida de la ciutadania i mitiguen l'impacte de l'emergència climàtica.