Pasar al contenido principal

Castelló promourà hàbits saludables i models agroalimentaris sostenibles el Dia Mundial de l'Alimentació

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló promourà hàbits saludables i models agroalimentaris sostenibles pel Dia Mundial de l'Alimentació. El departament que dirigeix Fernando Navarro ha organitzat aquest diumenge 16 d'octubre en el marc de la campanya Celebrem amb la Natura en l'hort de Mes d’en Riera un taller sobre producció de proximitat i de temporada i consum responsable.

“L'agroecologia és clau per a fer front al canvi climàtic i propiciar sistemes agroalimentaris justos per als productors i més saludables per als consumidors. Per això, pel Dia Mundial de l'Alimentació impulsem aquesta activitat per a posar en valor dinàmiques que milloren la qualitat de vida de la ciutadania i ajuden a reactivar el nostre sector primari”, ha indicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Les persones interessades a participar s'han d'inscriure en el telèfon 611496058 o el correu electrònic info@naturacastello.es. Poden obtindre més informació en web naturacastello.es.

La Regidoria de Transició Ecològica ha realçat l'educació agroecològica en la campanya de Celebrem amb la Natura d'enguany en considerar-la un element capital en la lluita contra el canvi climàtic. La iniciativa es desenvolupa amb l'assistència de l'empresa d'ecoturisme de Itinerantur.

Celebrem amb la Natura contempla 18 diferents jornades, tallers o rutes durant 2022 amb l'objectiu de projectar la riquesa ambiental del terme municipal així com involucrar en la ciutadania en hàbits saludables.

El 29 d'octubre hi ha programada una activitat al parc Ribalta pel Dia Mundial de les Ciutats.