Pasar al contenido principal

Castelló conscienciarà este dissabte en el Dia Mundial de les Ciutats per a avançar cap a un model verd i sostenible

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló commemorarà aquest dissabte 30 d'octubre el Dia Mundial de les Ciutats en activitats d'educació ambiental per a continuar avançant en un model verd, sostenible i cuidador. La iniciativa s'emmarca en la campanya ambiental de Celebrem amb la Natura.

El departament que dirigeix Fernando Navarro ensenyarà als participants acciones per a promoure ciutats més saludables, per a reduir les emissions contaminants i generar hàbits de consum més sostenibles. Per a això, amb el suport de Itinerantur, els assistents s'involucraran en una gimcana urbana i en l'elaboració d'un mural.

La jornada tindrà lloc al parc Ribalta, de 10.30 a les 13.30 hores. Les persones interessades han d'inscriure's a través del correu electrònic nfo@itinerantur.com.

Celebrem amb la Natura prosseguirà al novembre amb un ampli programa d'activitats. El 6 de novembre commemorarà el Dia Mundial dels Parcs Naturals amb una ruta senderista al Desert de les Palmes. El 10 hi haurà una ruta interpretativa al Tossal Gros pel Dia Internacional de les Muntanyes. El 13 es durà a terme una altra eixida i revisió de plantacions en el Paratge Municipal de la Magdalena pel Dia Mundial contra l'Explotació Ambiental. I el 27 es fomentarà un consum responsable i de producte local i de temporada al parc Litoral, amb motiu del Green Friday.

L'Ajuntament impulsa al llarg de l'any en Celebrem amb la Natura activitats per a destacar l'entorn natural i promoure dinàmiques respectuoses amb el medi ambient aprofitant la celebració de dies internacionals vinculats al medi ambient, dins de l'agenda dissenyada per la Regidoria de Transició Ecològica.