Pasar al contenido principal

Vila-real renovarà les plaques d'identificació dels camins rurals amb senyals més grans i refractàries que milloren la seguretat

L'Ajuntament de Vila-real instal·larà noves plaques de senyalització dels camins rurals del terme local, per tal de millorar la seguretat i facilitar-ne la identificació. Amb aquest objectiu, el departament de Cadastre ha implementat una primera fase amb la renovació d'una trentena de plaques, més grans i amb característiques refractàries com a principal novetat.

"Els camins del terme són molt freqüentats per llauradors, residents o també per treballadors que els usen per accedir als pobles veïns. Per això, hem iniciat aquest pla de renovació de la senyalització dels camins, a través del qual aprofitem la substitució de plaques que es troben més deteriorades pel pas del temps amb nova senyalització de majors dimensions i refractàries, de manera que millorem també la seguretat, en particular pel que fa a la circulació nocturna", explica el regidor responsable de Cadastre, Emilio M. Obiol. En concret, les noves plaques tenen unes dimensions de 40x60 cm i en aquesta primera fase es col·locaran en els camins Vell d'Onda a Castelló, Vell de Vila-real a Onda, Senda dels Pescadors, Cuquello i Sedeny del Madrigal.

En els últims anys, l'Ajuntament de Vila-real ha anat implementat diversos plans de millora en la senyalització dels camins i terme municipal, a banda dels plans de condicionament de la xarxa de camins, asfaltatge i desbrossament. Entre d'altres accions, destaquen la retolació dels barrancs o la instal·lació de plaques ceràmiques identificadores d'entradors a camins per a facilitar l'accés de serveis d'emergències o missatgeria, entre d'altres.