Pasar al contenido principal

Vida Vertical i Somnia reben el premi al emprenedurisme del Reset Weekend Sostenible de la Diputació de Castelló

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha rebut als guanyadors del Reset Weekend Sostenible, Uwe Höring i Romary Vaamonde, creadors de Vida Vertical, i a Maite i Paloma Bellés, de Somnia.

“Es tracta de dues idees de negoci de molta qualitat i que, cada una amb un objectiu diferent, s’adapten a aquelles necessitats que buscàvem en aquesta edició del Reset Weekend Sostenible, socials, econòmiques i ambientals”, ha explicat Ferrando.

Dels projectes premiats, el primer a rebre el guardó de 1.000 euros ha sigut Vida Vertical, que consisteix en “la producció de brots i llavors a nivell local en Castelló”. Aquest projecte pretén desenvolupar un sistema de cultiu de microvegetals en interior que ja existeix, però que els guanyadors fabricaran a menor cost per a la seua pròpia producció de ‘microgreens’.

L’altre projecte, Somnia, que ha guanyat 500 euros, ofereixen, tant a les famílies com als ajuntaments i centres educatius d’interior de Castelló, diferents tipus d’activitats i tallers per a treballar els aspectes social, emocional i educatiu de les xiquetes i xiquets.

La seua missió és fomentar la millora de la qualitat de vida i la conciliació de les famílies d’aquesta zona i l’acompanyament dels nous infants en el seu desenvolupament, per tal d’ajudar-los i dotar-los eines perquè en un futur puguen adaptar-se de forma més senzilla a les diferents situacions que se’ls plantegen diàriament.

Per a Ferrando “aquests projectes demostren la qualitat d’iniciatives que tenim en les nostres comarques, i els donem suport per a poder dur a terme els seus projectes”.

“Impulsem l’emprenedoria vinculada al territori i compromesa amb la dinamització econòmica sostenible i centrada en les persones. Un any més aconseguim que la gent emprenedora de la província puga potenciar al màxim la seua empresa”, ha expressat el diputat de Promoció Econòmica.