Pasar al contenido principal

Tot preparat per la X Orxatada Fallera del dimarts

El proper dimarts 12 de març se celebrarà la X edició de l'Orxatada Fallera, un esdeveniment que consisteix en el repartiment gratuït de mil litres d'Orxata de Xufa de València a partir de les 12 hores enfront de la Plaça de Bous de València (c/ Xàtiva, 28) que servixen per a refrescar tots els assistents abans de la tradicional mascletà. 

L'Orxatada Fallera està organitzada per la Denominació d'Origen Xufa de València i la Federació d'Oci Turisme Joc Activitats Recreatives i indústries afins, (FOTUR) amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, i estará amenitzada pels dj's de PRODJ.

La D.O. Xufa de València espera repetir l'èxit de les passades edicions i la multitudinària afluència de públic, que ha consolidat este esdeveniment com un dels clàssics de la setmana fallera.

Per a Antonio Gimeno, president del Consell Regulador de la D.O. Xufa de València, l'Orxatada suposa l'inici oficial de la campanya de l'orxata i representa una excel•lent oportunitat per a promocionar i donar a conéixer els consumidors esta beguda saludable, genuïnament valenciana, amb el certificat de qualitat de la Denominació d'Origen i molt lligada a les festes de les Falles.