Pasar al contenido principal

S'obri el termini d'inscripció de la XII edició “Premis Xufa de València

Des de hui i fins al pròxim 14 de març les comissions falleres de València podran inscriure's en la XII edició "Premis Xufa de València" que es concedeixen a les millors escenes falleres a la xufa de València i l'orxata de xufa de València. 

Aquests premis, impulsats pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, estan orientats a reconéixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a recolzar un producte tan genuïnament valencià com és l'Orxata de Xufa de València.

El premi consistirà en el repartiment de 350 litres d'autèntica Orxata de Xufa de València entre les tres comissions falleres guanyadores.

La comissió premiada en primer lloc obtindrà 200 litres d'Orxata de Xufa de València (unes 1.200 degustacions) i un estendard. Les guardonades en segon i el tercer lloc obtindran 100 litres (600 degustacions) i 50 litres (300 degustacions) d'Orxata de Xufa de València, respectivament, i sengles estendards.

L'objectiu d'aquests "Premis Xufa de València" és promocionar i donar a conéixer una beguda autènticament valenciana com és l'Orxata de Xufa de València, molt lligada a les festes de les Falles.

Falles 2019, falles amb sabor a orxata! #fallasyhorchata

Per a formalitzar la inscripció, les comissions interessades poden recaptar més informació en:

• La pàgina web del CRDO Xufa de València

• A través del telèfon del Consell Regulador: 96.369.04.99

• Enviant un email a falles@chufadevalencia.org