Pasar al contenido principal

Rossell celebra este cap de setmana la seua Fira de Sant Josep

Rossell acollirà este cap de setmana la XXVIII Fira de Sant Josep que, com sempre, donarà el tret d'eixida a la temporada de fires al Baix Maestrat. Aquest any, a més, coincidirà diumenge amb la 16ª Mostra de la Taula del Sénia que se celebra també a Rossell.

Hi ha programades nombroses activitats per estos tres dies: mostres de productes i demostracions artesanals en els estands, partits de futbol, cercaviles, així com el ball amb orquestra de la nit de dissabte, al mercat municipal. Com ve sent habitual, un dels actes estrella del programa és la mostra d’ensinistrament de gossos de caça de conills del diumenge al matí. Aquest any al recinte firal es podrà visitar l'exposició "Oliveres Mil·lenàries Territori Sénia" i estan programades dues xarrades molt interessants: una sobre degustació d’oli i textures de varietats tradicionals, i l'altra sobre la recuperació de la varietat local de cirerer de Coll de Sastre.

La inauguració oficial tindrà lloc dissabte a les 12.00 hores a càrrec de Josep Gisbert Querol, Director General de Turisme de la Generalitat Valenciana, amb l’actuació del Grup de Danses acompanyats per l’Associació Musical Filharmònica Rossellana. L'horari de la fira serà de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores, dissabte; i de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores, diumenge. A més, durant el cap de setmana es podran degustar autèntics menús casolans als bars i restaurants locals.

La fira està finançada en la seua major part per l’Ajuntament de Rossell, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Diputació de Castelló.

Consultar programa complet de la fira ací