Pasar al contenido principal

Montcàtil, una nova cervesa castellonenca amb Aigua de Benassal

Cervesa Montmirà de l'Alcora i Aigua de Benassal han llançat una cervesa, Montcàtil, que compta com a ingredient bàsic amb l'Aigua de Benassal, la que ix del brollador Font d’En Destrals.

Aquesta sinergia busca unir esforços i presentar una oferta conjunta, per a contribuir al millor coneixement de la riquesa alimentària de la província de Castelló. Cal destacar que les dues marques formen part del projecte ‘Castelló Ruta de Sabor’, la marca promocional de la gastronomia autòctona promoguda per la Diputació de Castelló.

El propietari de Montmirà, Alberto Vicent, ha destacat que s'ha decantat per Aigua de Benassal per a l'elaboració d'aquesta nova beguda “per afegir una valor diferencial a la seua producció, per la seua gran qualitat, propietats beneficioses per a la salut i tindre molta història a la seua esquena”. Vicent ha pensat en una fórmula de cervesa adequada a les característiques d'Aigua de Benassal, “que té com a resultat una IPA molt aromàtica i afruitada, daurada i amb gust predominant de llúpol”.

En la presentació de la cervesa -realitzada recentment a Castelló amb la participació de Santi Pérez, diputat de desenvolupament rural de la Diputació de Castelló-, David Buch Quero, ambaixador de la marca, va destacar precisament "l'autenticitat d'aquesta cervesa IPA que té un nas fantàstic, un punt d'amargor molt gastronòmica, és molt aromàtica, afruitada, ideal per a refrescar-se aquest estiu, per a acompanyar aperitius i menjars lleugers.