Pasar al contenido principal

L’Ajuntament de València aborda els treballs de manteniment de diversos camins rurals

L’Ajuntament de València està desenvolupant els treballs necessaris per al manteniment en condicions òptimes de diversos trams de camins rurals en punts diferents de la ciutat. Les intervencions s’estan duent a terme durant tot el cap de setmana i comporten una inversió total de 70.163,06 euros per condicionar camins rurals en diversos punts del terme municipal de València. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha comprovat in situ l’inici dels treballs en la zona de Castellar-l’Oliveral.

Les obres iniciades dijous passat, dia 7, s’han reproduït tant en la zona nord com al sud del terme municipal. Al nord, hi ha hagut treballs de manteniment en el camí del Molí dels Pobres, en la zona occidental de Campanar, en un tram de vora 545 metres de longitud que unix els carrers del Pare Barranco i la Partida de Dalt.

Pel que fa a la zona sud, hi ha hagut intervencions en el camí de l’Alqueria d’Asnar, a l’oest del poble de Castellar-l’Oliveral, en un tram de 68 metres de longitud. També hi ha hagut actuacions al costat del terme municipal de Paiporta, amb sengles intervencions en la carretera Perrina, en un tram de 139 metres per completar una primera fase que ja es va condicionar, i al Camí del Pou de Santa Bàrbara, accedint per la Partida de Xirivelleta abans de l’estació de metro de València Sud, amb un tram inicial de 126 metres que són els que estan en un estat pitjor.

“Sabem que és fonamental donar tot el nostre suport des de l’administració a les persones que treballen els espais productius de la nostra ciutat amb intervencions com estes, que poden facilitar el dia a dia millorant l’estat dels camins rurals”, ha explicat Alejandro Ramon.