Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Castelló fomentarà un consum responsable, saludable i de proximitat amb el Green Friday

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat el 19 de novembre una jornada per a promoure un consum responsable, saludable i de proximitat amb motiu del Green Friday, una cita creada per a fomentar hàbits sostenibles. Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura.

“La crisi climàtica i la Guerra d'Ucraïna ens ha posat de manifest la necessitat d'avançar en dinàmiques de consum més sostenibles, humanes i saludables. Per això, amb Celebrem amb la Natura hem programat una jornada en la qual difondrem productes locals i de temporada”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

L'activitat serà el dissabte 19 de novembre del parc del Pinar, de 10.30 a 12.30 hores. Els assistents gaudiran d'una degustació de producció de proximitat. Les persones interessades es poden inscriure en el correu electrònic info@itinerantur.com o en el telèfon 611496058.

La Regidoria de Transició Ecològica impulsa la campanya Celebrem amb la Natura per a realçar la riquesa ecològica del terme municipal i implicar la ciutadania en hàbits verds i sostenibles. La iniciativa aprofita dies especials vinculats amb el medi ambient per a portar cap diverses activitats, entre tallers, rutes de senderisme o ciclistes o jocs.

El web naturacastello.es ofereix informació de les diferents activitats que queden pendents enguany.