Pasar al contenido principal

La IV Fira Agrícola de la Pobla Llarga tindrà lloc el 19 de maig

El pròxim diumenge 19 de maig tindrà lloc la IV Fira Agrícola de la Pobla Llarga. Aquesta va ser una iniciativa impulsada des del Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura, per donar visibilitat a tot el sector agrícola de la localitat i també de la comarca.  

A les 9 del matí s’iniciarà un esmorzar popular i a partir d’aquest moment i fins les 14h ja es podrà passar a vore els estands.

En aquesta fira, que es celebrarà dins de les instal·lacions del polifuncional enclavat al carrer Constitució de la Pobla Llarga, podran exposar tant les empreses com professionals del sector, per a que puguen donar a conèixer els seus productes o serveis.

Des de l’Ajuntament, s’ha facilitat tot el que han necessitat per a poder exposar i donar a conèixer els seus productes o els serveis que oferta, ja que l’agricultura és un sector molt important per al poble i per a la comarca.

Els organitzadors esperen que els assistents gaudisquen d'aquest esdeveniment on l'agricultura serà la protagonista, i a més de servir com a factor d'ajuda per als llauradors de la zona, millorar la cultura agrícola dels poblatans. Mitjançant les seues xarxes socials aniran proporcionant més informació sobre les xerrades, empreses participants i tots els assumptes d’interès.

Fins el 10 de maig es pot realitzar la inscripció per a participar en la fira, enviant un correu electrònic a agricultura@lapoblallarga.es