Pasar al contenido principal

La Diputació reuneix a les Aules a les marques de ‘Castelló Ruta de Sabor’ per a incentivar el consum en Nadal de productes de la província

La plaça de les Aules de Castelló acull fins al diumenge la II Fira de Nadal de ‘Castelló Ruta de Sabor’. Les 20 paradetes d’artesania i alimentació presents van obrir ahir les seues portes amb una variada selecció de productes de primera qualitat per a gaudir aquestes festes a la taula. El president de la Diputació, José Martí, acompanyat per membres de l'equip de govern, va visitar la fira i ha aprofitat l'ocasió per a conversar i felicitar les festes als productors.

Des de les àrees de Turisme i Desenvolupament Rural s’ha decidit enguany potenciar aquesta cita amb la gastronomia provincial a fi de promocionar durant el Nadal el consum de productes cent per cent castellonencs. «Convide a totes i tots els castellonencs a que aposten per el producte gastronòmic local a l’hora de preparar les reunions familiars i d’adquirir els regals al nostre comerç de proximitat», ha manifestat Martí.

Enguany s’ha donat una uniformitat a la imatge de tots els estands, els quals s’han engalanat amb motius nadalencs per a animar a la gent a que s’aprope. En cada parada es podran degustar i comprar des de dolços i licors a carns, formatges i hortalisses.

L’afluència durant la jornada d'ahir divendres va ser constant i s’espera que siga més alta hui. José Martí ha confiat que les xifres de venda «siguen molt positives» per a tots els productors, que en la seua major part provenen de l’interior provincial. Paral·lelament als expositors també se celebraran presentacions de productes i altres activitats adreçades per a tota la família.

Per que fa l’horari d’exposició, aquest continuarà hui dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 22 hores, mentre que el tancament del diumenge s’avança a les 14 hores.

Empreses participants

Les empreses participants en aquesta edició són Oli Finca Varona La Vella, Fruits de la Terra, Licores Artesanales Burriana, Productos Geysel, Aceites Peset Valles, Mas de Berga Truficultors, D’Armela, Bodegas Barón d'Alba, Bodega Mas de Rander, La Tosquilla, Olis Lo Canetà, Bodegas Besalduch & Valls, Tomata de Penjar Alcalà, Trufas Demetrio, Mermeladas Magistratus, Salsas Gil, Croquellanas - Productos Adell, Turrones Blasco, Carniques Bolissim i Dulces La Cartuja.