Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló celebrarà del 20 al 28 de maig la ‘II Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor’

La Diputació de Castelló ha programat la segona edició de la Primavera Gastronòmica, que se celebrarà del 20 al 28 de maig, amb la participació dels restaurants i gastrobars associats a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ afavorida per la institució provincial. Després de l'èxit registrat en 2022, tornen aquestes jornades gastronòmiques que se centren en la cuina de mercat i els productes de proximitat i temporada. D'aquesta manera, els establiments participants renovaran els seus menús ‘Castelló Ruta de Sabor’ oferint una nova interpretació dels sabors propis de la primavera.

Per a la celebració d'aquestes Jornades Gastronòmiques els establiments participants han dissenyat uns suculents menús elaborats amb productes locals, amb la intenció de continuar apostant per la sostenibilitat, la cuina de temporada i els productes Km. 0.

Es tracta d'una oferta molt variada en la qual participen establiments de tots els espais turístics de la província, permetent que el públic recórrega les diferents comarques a través dels seus productes i sabors procedents de la mar, la muntanya i l'horta.

Dinamitzar l'economia

La Primavera Gastronòmica contribueix a dinamitzar l'activitat econòmica i incentivar el consum en el sector hostaler de tota la província en un període de l'any que no és el de major demanda.

Menús per a totes les butxaques

Els consumidors podran trobar menús aptes per a totes les butxaques, amb menús per a tots els gustos els preus dels quals oscil·laran entre els 25 i 75 euros. Es menjar els plats típics de sempre, elaboracions innovadores, reinterpretacions de receptes tradicional i artificis que no acabaran sent allò que a priori semblen.

Per a descobrir els establiments participants i els menús elaborats durant la 2a Primavera Gastronòmica, es pot accedir a la pàgina web, www.castellorutadesabor.dipcas.es

Una vegada gaudit el menú en qualsevol dels establiments ‘Castelló Ruta de Sabor’, el públic podrà valorar l'experiència gastronòmica a través d'un codi QR disponible en els establiments participants.

Descobrir la província

Aquesta segona edició de les jornades continua sent l'excusa perfecta per a realitzar una escapada o viatjar per la província de Castelló i descobrir tots els seus atractius, a través dels seus sabors i paisatges gastronòmics. Tant els castellonencs com els turistes, poden passejar per xicotets pobles amb encant de l'interior o recórrer la costa de port en port, comprar en els nostres mercats i comerços gastronòmics, visitar els nostres productors i, per descomptat, gaudir de les propostes gastronòmiques de les jornades en els restaurants ‘Castelló Ruta de Sabor’.

Com adherir-se a ‘Castelló Ruta de Sabor’

En aquestes jornades gastronòmiques només poden participar els Restaurants i Gastrobars que compten amb la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. Els restaurants i establiments o empreses que desitgen formar part aquesta marca poden emplenar el formulari d'adhesió disponible en www.castellorutadesabor.dipcas.es i/o posar-se en contacte amb el Patronat Provincial de Turisme de Castelló utilitzant l'email castellorutadesabor@dipcas.es