Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló atén les demandes dels municipis més menuts amb convenis per a arribar on uns altres no arriben

La Diputació Provincial de Castelló atén les demandes dels municipis més menuts amb convenis per a arribar on altres administracions no arriben.

La Diputació Provincial de Castelló continua atenent les demandes dels municipis de la província amb inversions amb l'objectiu de ser una administració àgil, pròxima, resolutiva i útil per a tots els castellonencs.

En aquesta ocasió, la Diputació de Castelló ha aprovat dos convenis que formen part del Pla Estratègic de Subvenció per al trienni 2023-2025, que tenen com a municipis beneficiaris Benlloc i El Toro i amb l'objectiu de fomentar la inversió en matèria d'infraestructures i serveis municipals.

Pel que fa al municipi de la comarca de la Plana Alta, la institució provincial destinarà 27.000 euros per a la realització de l'obra consistent en la il·luminació del camp de futbol mitjançant una nova instal·lació més eficient. L'actuació té un termini d'execució previst d'un mes i consistirà en la instal·lació de quatre torres sobre les quals s'instal·larà en cadascuna d'elles quatre projectors LED, aconseguint així que els usuaris del camp del futbol puguen fer ús de la instal·lació esportiva en hores sense sol.

L'aportació provincial per a l'obra suposa el 73,12% del pressupost total que ascendeix a 36.925,25 euros i el muntant restant dels quals (9.925,25 euros) ho aportarà l'Ajuntament de Benlloc.

Quant a la subvenció destinada a El Toro, la Diputació Provincial de Castelló destinarà 17.409,48 euros per a l'adquisició d'elements senyalització urbana i periurbana. D'una banda, la subvenció reforçarà la seguretat viària en aquest municipi de la comarca de l'Alt Palància ja que, en l'actualitat, el nucli urbà manca de senyalística. A més, la inversió permetrà la incorporació de senyalització dels llocs d'interés i serveis que ofereix la població, reforçant així el vessant turístic de El Toro, localitat que compta amb una bona afluència de visitants, sobretot durant l'època estival, atrets pel turisme de muntanya i naturalesa que ofereix el municipi.

Aquests dos convenis s'uneixen als ja concedits des de la Diputació de Castelló destinats als municipis de la província amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i entre els quals es poden incloure les subvencions en espècie a ajuntaments amb població inferior a 2.000 habitants per a la prestació del servei de parc infantil.