Pasar al contenido principal

Els treballs municipals per reparar camins rurals a València arriben a Campanar

Els treballs del Consell Agrari Municipal per reparar diversos camins rurals “en resposta a la reivindicació històrica d’agricultors i agricultores valencianes han arribat esta setmana a l’horta productiva del barri de Campanar”, més concretament al Camí del Molí dels Pobres, en un tram de més de mig quilòmetre que unix el carrer del Pare Barranco i la Partida de Dalt.

El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha explicat que l’objectiu d’estes intervencions és “deixar en perfectes condicions estos camins rurals perquè puguen ser transitats fàcilment amb maquinària agrícola tot i que ploga i es mulle la terra”. A més, ha destacat la coordinació amb la Comunitat de Regants del Túria i ha subratllat que esta intervenció de millora se suma a la ja realitzada entre Pinedo i el Saler.

En concret, durant el mes de setembre ja es va procedir a reparar els camins rurals de la marjal en la zona situada entre els pobles de Pinedo i el Saler, en una zona arrossera que abastava una superfície total de 54.440 metres quadrats sumant els camins  del Cavalló, de l’Angle, vora autopista, Alonsos, del Navero i de Míriam. A estos se suma ara el camí de Campanar amb 545 metres de llargària.

Els treballs per condicionar i adequar els camins rurals s’estendran fins el pròxim mes de desembre i compten amb un pressupost total de 70.163,06 euros, IVA inclòs.