Pasar al contenido principal

Castelló organitza una nova jornada aquest dissabte per a avançar cap a una ciutat verda i sostenible

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat el dissabte 29 d'octubre pel Dia Mundial de les Ciutats una jornada per a conscienciar sobre la importància d'avançar cap a un model de ciutat verda, sostenible i saludable. El departament que dirigeix Fernando Navarro ha previst l'elaboració d'un mural al parc Ribalta dins de la campanya Celebrem amb la Natura.

L'activitat d'educació ambiental està dirigida a un públic familiar, especialment als més xicotets per a ensenyar en la necessitat de caminar cap a hàbits saludables i respectuosos amb el medi ambient, que propicien un model de ciutat més amable i que millore la qualitat de vida de la ciutadania.

La jornada desenvoluparà un “geocaching” que culminarà amb el desenvolupament d'un mural. Començarà a a les 10.30 hores al parc Ribalta. Les persones interessades poden inscriure's en el correu electrònic info@naturacastello.es.

La Regidoria de Transició Ecològica programa durant l'any diverses activitats en la campanya d'educació de Celebrem amb la Natura per a realçar la riquesa ambiental del terme municipal així com dinàmiques que adapten a la ciutat i la població en el repte de la lluita contra el canvi climàtic. Aquestes iniciatives es duen a terme aprofitant la celebració d'un dia internacional vinculat al medi ambient.

Diumenge passat es van posar en valor models agroalimentaris sostenibles pel Dia Mundial del Medi Ambient. De Celebrem amb la Natura es pot obtindre més informació en el web naturacastello.es.