Pasar al contenido principal

Castelló organitza este dissabte una nova ruta i plantació en el Paratge Municipal de la Magdalena

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest dissabte 13 de novembre una nova ruta i una plantació en el Paratge Municipal de la Magdalena amb motiu del Dia contra l'Explotació Ambiental. Aquesta activitat s'emmarca en la campanya ambienta de Celebrem amb la Natura.

El departament que dirigeix Fernando Navarro, en col·laboració amb Itinerantur, explicarà la importància de cuidar el territori per a aconseguir un equilibri ambiental i fer front a la crisi climàtica.

La iniciativa realitzarà primera una revisió de la plantació realitzada l'any passat en el Paratge Municipal de la Magdalena dins de Celebrem amb la Natura, i seguirà amb una gincana per la zona i un taller de nendo dango.

Es desenvoluparà de 10.30 a 13.30 hores. Les persones interessades a participar es poden informar en naturacastello.es i inscriure's en info@itinerantur.com

La campanya de Celebrem amb la Natura continuarà el 20 de novembre amb una gincana al parc Ribalta per a commemorar el Dia Mundial de les Ciutats i implicar la ciutadania en el desenvolupament d'un Castelló verd i sostenible.