Pasar al contenido principal

Almassora repartirà 2.500 malles de taronges en la romeria del diumenge per a promocionar la citricultura local

L'Ajuntament d'Almassora entregarà 2.500 malles de taronges aquest diumenge en la romeria a Santa Quitèria per a promocionar la citricultura local. Els voluntaris de la Junta Local de Festes repartiran els lots amb la varietat Ortanique de la zona perquè les persones que recullen la seua ració de paella monumental al costat de l'ermita l'acompanyen d'unes postres saludables i respectuoses amb els agricultors d'Almassora.

Segons ha avançat la regidora de Medi Ambient, María José Tormo, es tracta d'una iniciativa del seu departament per a reivindicar el consum de taronges cultivades en la localitat. En col·laboració amb la cooperativa agrícola San José, l'Ajuntament d'Almassora ha previst el repartiment d'idèntic nombre de malles que el de racions d'arròs que començaran a servir-se a les 14 hores.

D'aquesta forma, el consistori continua amb les accions per a reivindicar el consum de citricultura local com les empreses en la cavalcada de Reis. “Es tracta d'aprofitar esdeveniments amb la major afluència de públic perquè tots ens conscienciem de la necessitat de consumir productes d'ací per a defensar l'agricultura local”, segons l'edil de Medi Ambient.