Pasar al contenido principal

Un home de 73 anys mor a Rafelguaraf després de bolcar el seu tractor

Un home de 73 anys ha mort aquest dimecres després de bolcar el seu tractor i quedar atrapat pel vehicle a Rafelguaraf (València), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). La nova víctima se suma a la llarga llista d'accidents provocats per tombs de tractors, sobretot persones ja jubilades.

L'accident s'ha registrat al voltant de les 9,50 hores, segons l'avís rebut pel CICU, en el qual s'alertava que una persona havia quedat atrapat després de bolcar el tractor que conduïa en el terme municipal de Rafelguaraf.

Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a la víctima, que inicialment ha aconseguit recuperar les constants vitals. No obstant això, el ferit finalment ha mort quan arribava a l'Hospital de la Ribera, a Alzira, al qual era traslladat en l'ambulància de suport vital avançat.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, el tractor ha caigut per un terraplé de dos metres. A l'arribada dels efectius del parc de Xàtiva, no ha sigut necessària la seua intervenció ja que el ferit estava fora del vehicle.