Pasar al contenido principal

Nules posa en marxa ja el nou servei de bàscula de camions per als llauradors

Els llauradors de Nules i voltants ja poden fer ús del nou servei de bàscula de camions que es troba a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola Sant Josep ubicada a la zona hortofructícola d'este municipi de la Plana Baixa.

Aquesta setmana han finalitzat els treballs que van començar el passat mes de setembre, de fet aquest projecte s’ha posat en marxa com a conseqüència del tancament de la cooperativa Cítrics de Nules per a donar servei al sector citrícola local i comarcal, a més cal recordar que respon a una iniciativa de l’Associació de Llauradors de Nules.

En concret, el servei es presta 24 hores al dia i és accessible els set dies de la setmana, quant a les tarifes cal destacar que els llauradors de Nules comptaran amb avantatge donat que cada pesatge té un cost de 2 euros, mentre que per a la resta d’usuaris el preu establert és de 5 euros.

Aquest projecte contempla una inversió total de 30.000 euros que sufraguen l’Ajuntament de Nules i la Cooperativa Agrícola Sant Josep.

Des de la regidoria d’Agricultura, César Estañol, comenta que “s’han complit els terminis prevists per a que els llauradors compten ja en la present campanya citrícola amb aquest servei, de manera que es vol així facilitar aquesta tasca als llauradors per a que tinguen així la seguretat de la quantitat de quilos de taronja que s’han collit”.