Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló rep la màxima puntuació en les ajudes per a la contractació de persones educadores ambientals

La Diputació de Castelló ha rebut la màxima puntuació, per part de la Conselleria d’Agricultura, en les ajudes per a la contractació del servei d’Educació Ambiental.

En aquest sentit, el diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha agraït aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana a la Diputació de Castelló: «és l’evidència que l’educació ambiental és un dels pilars fonamentals davant del canvi climàtic», ha declarat l’encarregat de l’àrea.

“Hi ha canvis que hem de fer en la nostra vida per ser més eficients i sostenibles, per a cuidar el nostre planeta i garantir a les generacions futures un món on poder viure. No tenim planeta B, i l’educació és la ferramenta per transformar la societat”, ha expressat Garcia.

Aquestes ajudes estan subvencionades amb 6.000 euros en el marc del Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana, sent la institució que millor puntuació ha tret i l’única que ha rebut el màxim subvencionable entre les presentades.

El servei compta amb accions d’intervenció directa amb la societat civil en municipis menors de 5.000 habitants de les comarques del nord, per la qual cosa la Generalitat Valenciana ha reconegut l’esforç de la Diputació en el foment de l’Educació Ambiental, amb ajudes per a aquest servei provincial.