Pasar al contenido principal

Castelló celebrarà aquest dissabte 6 de maig la segona jornada del primer Mercat Agroecològic Sabora

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló celebrarà aquest dissabte 6 de maig la segona jornada del primer Mercat Agroecològic Sabora, un espai de venda directa que comença amb set participants que oferiran fruites, hortalisses, derivats de cereal com a pastes alimentoses i arrossos, farina, cervesa o oli. El mercat es desenvolupa el primer dissabte de cada mes en la plaça Fadrell, de 9 a 14 hores.

Els participants de Sabora disposen d'una varietat de productes de temporada i elaborats d'origen vegetal, que compten amb la certificació ecològica, arribats de diferents punts de la província de Castelló.

Se celebrarà el primer dissabte de mes, entre les 9 i 14 hores en la plaça Fadrell. Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, prèvia petició de la majoria dels participants, es podrà modificar l'emplaçament al Grau de Castelló de la Plana a la ubicació que es determine.

La posada en marxa d'un nou mercat de venda directa és una aposta de la Regidoria de Transició Ecològica inclosa en el Pla de Reactivació Agrària per a millorar les condicions del sector primari a través de canals curts de comercialització. Sabora s'uneix al procés de regularització materialitzat en aquest mandat en la Fira de la Taronja, l'altre espai de venda directa destinat a les productores i productors citrícoles.