Pasar al contenido principal

Dia de la Gastronomia Sostenible

Fechas

Demà divendres 18 de juny se celebra el Dia de la Gastronomia Sostenible. La data va ser fixada per resolució de les Nacions Unides el desembre de 2016. La celebració d'un dia com este pretén fer-nos reflexionar sobre la necessitat d'una cuina que tinga en compte l'origen dels ingredients que utilitza, com es cultiven, com arriben als nostres mercats i, finalment, als nostres plats.

Coincidint amb esta celebració hem organitzat juntament amb la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València una jornada semipresencial. Serà divendres que ve 18 (us adjuntem el programa). Els ponents intervindran des de les oficines del CEMAS en La Marina de València i les sessions podran seguir-se en línia a través de l'enllaç: mediauniweb.uv.es/gastronomiasostenible2021

El CEMAS (Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible) és una iniciativa de l'Ajuntament de València amb el suport tècnic permanent de la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura).