Pasar al contenido principal

La Falla Plaça de Segòvia- Av. Dr. Tomás Sala guanya la XII edició dels “Premis D.O. Xufa de València”

La Denominació d'Origen Xufa de València ha guardonat amb el primer premi dels "XII Premis de la D.O. Xufa de València" a la millor escena fallera a la Xufa de València i l'Orxata de Xufa de València a la Falla Plaça de Segòvia- Avda. Dr. Tomás Sala, de secció novena. El monument infantil és un homenatge a la beguda valenciana per excel·lència; l'orxata de xufa de València.

Aquesta comissió gaudirà dels 200 litres d'orxata de Xufa de València que acompanyen el primer premi i un estendard que els entregarà JCF en la Plaça de l'Ajuntament en nom del Consell Regulador de la D.O. Xufa de València.

El segon premi ha recaigut en la Falla del Poble d'Alboraia. Aquesta comissió serà obsequiada amb un centenar de litres d'orxata i un estendard.

Quant al tercer premi, la comissió afortunada ha sigut la de Arxiduc Carles-Músic Gomis. Aquesta falla gaudirà de 50 litres d'Orxata de Xufa de València i un estendard.

Antonio Gimeno, president del Consell Regulador, ha agraït "la implicació d'artistes i comissions falleres que han donat protagonisme a l'orxata i la xufa de València en els seus monuments".

La Denominació d'Origen Xufa de València garanteix la procedència valenciana i la màxima qualitat d'uns productes altament saludables com són l'Orxata i la Xufa de València, avalats per nombrosos estudis mèdics. El consumidor pot diferenciar-los buscant el logotip que els acompanya.