Pasar al contenido principal

El Xef Bosquet posicionarà la província i Castelló Ruta de Sabor amb el trampolí dels seus més de 1,8 milions de seguidors en xarxes socials

El reconegut Xef castellonenc Bosquet és el candidat a posicionar la província i Castelló Ruta de Sabor amb el trampolí dels seus més de 1,8 milions de seguidors en xarxes socials.

El reconegut cuiner influencer s'ha presentat a la convocatòria del Patronat Provincial de Turisme per a la contractació del patrocini d'accions a realitzar per un cuiner que acredite visibilitat quant a nombre de seguidors en els seus canals de xarxes socials, per a la promoció i difusió del producte gastronòmic de la província de Castelló sota la marca de qualitat Castelló Ruta de Sabor de nivell provincial, autonòmic i nacional.

El termini per a presentar sol·licituds ja ha finalitzat i el Xef Bosquet és candidat per a ser 'fitxat' per la Diputació Provincial de Castelló per a incrementar la projecció de la gastronomia local i els seus productes.

Natural de Vila-real, Roberto Bosquet, més conegut com a Xef Bosquet, és un cuiner, triatleta i bomber espanyol, famós per la seua activitat en les xarxes socials, el seu canal de YouTube i la publicació de diversos llibres de cuina. El reconegut xef va estar donant suport al producte turístic de la província de Castelló durant la seua visita a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que va tindre lloc el gener passat a Madrid. Va ser ací on va coincidir amb la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, i el vicepresident i responsable de l'àrea de Turisme, Andrés Martínez, i al costat d'ells va conéixer més a fons els productes de la província que formen part de la marca Castelló Ruta de Sabor.

Tal com s'establix en els plecs de contractació, amb l'objectiu que la marca Castelló Ruta de Sabor es posicione en el mercat nacional juntament amb altres actuacions de màrqueting que durà a terme el Patronat Provincial de Turisme, es considera convenient que el cuiner compte amb un nombre de seguidors mínim d'1.200.000 en el conjunt de les seues xarxes socials perquè la campanya tinga una visibilitat important. Un requisit que supera el Xef Bosquet ja que acredita més de 1,8 milions de seguidors en el conjunt dels seus canals en línia.

Amb un preu de licitació de 55.000 euros més IVA, l'objecte del contracte de patrocini és la promoció de l'oferta gastronòmica de la província de Castelló, associada a la marca Castelló Ruta de Sabor. En eixe sentit, el cuiner haurà de posar en valor el segell de qualitat Castelló Ruta de Sabor a través de la realització de mencions explícites a esta marca en les seues intervencions, entrevistes o assistències a esdeveniments diversos, així com la inclusió del logotip de la marca en la seua indumentària de treball com a cuiner.

També haurà de ser present en dos dels principals recursos turístics, fires de turisme d'àmbit nacional o festivals gastronòmics de la marca Castelló Ruta de Sabor, així com l'emissió de vídeo o stories en xarxes socials, des de la seua cuina habitual, i fent sempre referència a la marca Castelló Ruta de Sabor i els seus productes i ingredients.

Este contracte de patrocini forma part de la línia estratègica del govern provincial liderat per la presidenta Marta Barrachina, per impulsar els productes de la província i donar a conéixer la varietat de la qual disposa la província i les diferents possibilitats culinàries que oferix i que servisquen com a generadors d'oportunitats sobretot per als pobles de l'interior.

Reforçar la projecció de la marca Castelló Ruta de Sabor és un dels quatre eixos principals d'actuació del pressupost 2024 del Patronat Provincial de Turisme. Uns comptes que ascendixen a quasi 9,5 milions d'euros i que tenen la fi de posicionar la província de Castelló com a destinació turística d'excel·lència. A més de Castelló Ruta de Sabor, els comptes 2024 per al Patronat Provincial de Turisme reflectixen l'aposta de la Diputació de Castelló per reforçar el suport als festivals de música perquè Castelló siga Terra de Festivals; donar més impuls a Castelló com a escenari cicloturístic i un major reforç a les festes de la província. Així mateix, destaca l'import de 1,4 milions d'euros per a continuar potenciant el turisme de sol i platja, major recurs turístic de la província.