Pasar al contenido principal

Castelló inicia la campanya ambiental de Celebrem amb la Natura amb una plantació este diumenge en el paratge de la Magdalena

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló inicia aquest diumenge 30 de gener una nova edició de la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura amb una jornada de plantació d'espècies autòctones en el paratge municipal de la Magdalena. Les persones interessades poden inscriure's en el correu electrònic info@itinerantur.com o telefonant al 611496058.

“Amb aquesta nova campanya d'educació ambiental impliquem la ciutadania en la cura i conservació del nostre entorn naturals. Amb Celebrem amb la Natura commemorem dies mediambientals per a posar en valor el patrimoni verd del terme municipal”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La primera iniciativa serà aquest diumenge, de 10 a 13 hores, amb motiu del Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana amb una plantació d'espècies arbòries i arbustives de la zona del Mediterrani en el paratge de la Magdalena.

Celebrem amb la Natura programa activitats durant l'any en parcs, platges o espais naturals de la ciutat amb tallers o rutes. Les persones interessades poden obtindre més informació de les activitats en el web naturacastello.es.

En l'edició de l'any passat va comptar amb la participació de 383 persones en 16 jornades, en un context marcat per les restriccions per la Covid-19. El 63% de les mateixes van completar l'aforament i el percentatge d'assistència respecte als inscrits es va situar en el 87%.