Pasar al contenido principal

Castelló impulsa la primera convocatòria de la crida a projectes per a organitzar activitats d'educació ambiental

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha obert aquest dilluns amb la publicació en el Butlletí Oficial de la Província el termini de presentació a la primera convocatòria de la crida a projectes per a l'organització d'activitats d'educació ambiental de gener a juny de 2023. El departament que dirigeix Fernando Navarro promou aquest procés perquè empreses i entitats vinculades amb l'educació ambiental siguen proactives en la realització de diverses iniciatives de divulgació que promou la regidoria relacionades amb l'alimentació sostenible, conservació del territori i de la biodiversitat.

Les propostes es poden presentar a través de la seu electrònica sede.castello.es des d'aquest dilluns fins al 30 de desembre. La informació de les bases es pot aconseguir a través de la citada seu electrònica i qualsevol dubte es pot resoldre a través del correu electrònic transicioecologica@castello.es o el telèfon 964220592.

“Amb aquesta crida a projectes volem reforçar les campanyes d'educació ambiental i potenciar la implicació del sector en la seua organització i rebre millores per a dur a terme les iniciatives de divulgació ambiental previstes per l'Ajuntament”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La primera convocatòria d'aquesta crida a projectes contempla tres tipus d'activitats a organitzar entre els mesos de gener i juny. Primer, comprén aquelles iniciatives que es desenvolupen vinculades amb dies relacionats amb el medi ambient. En segon lloc, iniciatives d'educació ambiental dirigides a centres educatius incloses en la guia educadora. I en tercer lloc, propostes de consum responsable i reciclatge.

En els pròxims mesos es llançaran altres dues noves convocatòries d'aquesta crida a projectes d’educación ambiental. Una recollirà activitats previstes a juliol i agost, i una altra activitats commemoratives dels dies relacionats amb el medi ambient que es duran a terme de juny a desembre així com altres iniciatives programades per a aquesta segona meitat de 2023.