Pasar al contenido principal

El Consell amplia el termini d'execució de les inversions per l'incendi de Llutxent

El Ple del Consell ha aprovat modificar el decret 67/2019 de 10 de maig i ampliar fins al 15 de juny el termini d'execució de les inversions per l'incendi de Llutxent, que ascendeixen a 939.289 euros.

L'acord garanteix el repartiment íntegre de les ajudes i blinda les actuacions sobre les 3.270 hectàrees cremades pel foc, fruit de l'aposta decidida de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per un pla integral de regeneració agroforestal.

La conselleria compleix, així, la funció de facilitar a les administracions locals els terminis per a fer efectiva la redacció de plecs administratius i tècnics, previs a l'expedient de contractació, així com la resta de normativa d'aplicació per a la licitació

El text assenyala que concorren les circumstàncies per a concedir "excepcionalment" una pròrroga i ampliar fins al 15 de juny de 2020 el termini d'execució de les inversions amb destinació Barx, Gandia, Llutxent, Pinet i Quatretonda.

El projecte, a més, suposa obligacions econòmiques per a la Generalitat, que està subjecta a concedir les ajudes de prop d'un milió d'euros amb càrrec als Fons de Contingència dels pressupostos 2019 i 2020.